← Ana Sayfa
25 Mart, 2019
Basın Bülteni

SINAVLARINIZI ONLINE VE GÜVENLE YÖNETİN

Soruları hazırlayın, adayları sınava davet edin, katılımcıları canlı izleyin.

Testinvite kurumlara sınavlarını online yapabilecekleri güvenli bir platform sunuyor

Hayatımızın her alanı son sürat dijitalleştirken, güvenlik endişeleri yüzünden sınav ve test süreçlerinin dijitalleşmesi birkaç adım geriden geliyor. Testinvite test ve sınav süreçlerinin online ortamda güvenle gerçekleştirilebilmesi için en son teknolojileri bir araya getiriyor.

Test ve sınavlar insanların belirli alanlardaki bilgi, beceri ve yeteneklerini ölçerek, onları sınıflandırmak, sıralamak ve seviyelendirmek için kullanılıyor. Bu amaca hizmet eden en hızlı ve en ekonomik yöntem olduğu için halen en sık kullanılan ölçüm yöntemi. Peki sınavları online yapmak güvenli mi?

2015 yılından beri QuizCV markası ile şirketlere ve eğitim kurumlarına online sınav çözümleri sağlayan Vanilya A.Ş. bu dönemde edindiği tüm tecrübesini yeni markası Testinvite’a aktararak küresel bir oyuncu olmak istiyor. En son teknolojiler kullanılarak geliştirilen Testinvite, güvenli online test ve sınav süreçleri yönetmek isteyen tüm kurumlara modern bir çözüm sunuyor.

Web kamera ile kayıt, tarayıcıda tam ekran kilidi, aktivite gözetimi, soru bankasından beslenen değişken içerikli sınavlar; sayfa, soru, ve seçeneklerin rastgele sıralanması; birbirinden bağımsız süre limitleri, video ve ses kaydı gerektiren sorular gibi yöntemler ile online sınavı mümkün olan en yüksek seviyeye ulaştırıyor.

Bulut tabanlı otomatik ölçeklenebilir mimarisi sayesinde herhangi bir gecikme yaşanmaksınızın aynı anda yüz binlerce kişiye sınav yapılabilen Testinvite, ayrıca sınav yöneticilerine tüm katılımcıları web kameraları üzerinden canlı izleyebilme ve sınavda hangi aşamada olduklarını anlık olarak görüntüleme imkanı veriyor.

İnternet Adresi
E-posta
info@testinvite.com
Telefon
+90 533 357 49 19